IMG 4716aa BorderMaker

Het is door alle Corona-perikelen alweer een heel tijd geleden dat er mensen een minuut gratis konden winkelen in de Jumbo-Supermarkt in het Winkelhart te Nieuwe Niedorp.

Donderdag was het weer zover, drie personen stonden even voor drie uur al te trappelen om deel te nemen.

Natuurlijk was het een feestelijk moment, dus daar hoort koffie met gebak bij, tijdens het voorbereidende gesprek werden alle spelregels duidelijk gemaakt aan de deelnemers. En toen ging het gezelschap naar de winkel, waar ieder een eigen kar kreeg en achter elkaar een minuut gratis gewinkeld kon worden, dit betekende natuurlijk dat er flink hard gelopen werd in de winkel op zoek naar de artikelen die tevoren bedacht waren, echter de winkel is heel groot en een minuut is heel kort, toch kregen de deelnemers een mooie kar vol.

IMG 4689aa BorderMaker

Reeds eerder waren wij bij Koks Tweewielers tijdens de overhandiging van een fiets, die gewonnen was met een loterij van Handbalvereniging Juro Unirek VZV uit 't Veld, op deze donderdag werd de minuut gratis Winkelen bij de Jumbo verzilverd.

De twee andere deelnemers hadden de prijs gewonnen tijdens het personeelsfeest van Klaver Kaas, Koe en Geit. waar een Triathlon werd gehouden op het eigen terrein.

Het was duidelijk te zien tijdens het lopen met de kar in de winkel, waarom deze deelnemers de prijs van een minuut winkelen hadden gewonnen bij deze Triathlon, want ze gingen echt met een enorme snelheid door de winkel.

Na afloop werd er natuurlijk nog even een leuke foto gemaakt van de deelnemers met hun volle karren.