Pagina 13 0000 BorderMaker

Op maandag 18 oktober nodigt Microsoft de inwoners van Hollands Kroon en omgeving uit voor een digitale informatiebijeenkomst waarin het uitleg geeft over het nieuwe datacenter in de regio.

De Provincie Noord Holland heeft een gedoogbeslissing afgegeven voor de bouw van het tweede Microsoft datacenter. Microsoft begint om die reden medio oktober met de voorbereidende bouwwerkzaamheden op de locatie ‘Het Venster’.

Graag nodigt Microsoft daarom de buurtbewoners uit om toelichting te geven over de huidige stand van zaken rondom het datacenter. Zo wordt er verteld over wat het datacenter doet, wie er in het datacenter werken en krijgen inwoners de gelegenheid om vragen te stellen aan de medewerkers van Microsoft.

Bijwonen van de informatiebijeenkomst De digitale informatiebijeenkomst vindt plaats op maandag 18 oktober van 19:00 tot 20:00 uur.

Via https://pulse.microsoft.com/nl-nl/making-a-difference-nl-nl/na/fa3-digitale-informatie-bijeenkomst/ kunnen inwoners van Hollands Kroon en omgeving deelnemen aan de bijeenkomst. -einde-