3673764 1 org

Eindelijk is het weer zover, de verkiezing Ondernemer van het jaar 2021 in de voormalige gemeente Niedorp. Met de uitreiking van de titel “Ondernemer van het Jaar 2019 “ aan Loonbedrijf K van der Geest vof uit Lutjewinkel nog op ons netvlies, staan we aan de vooravond van een nieuwe verkiezing en bijhorende nominaties.

Het behoeft geen uitleg dat we ons bevinden in een tijd waar ondernemers doorlopend worden uitgedaagd. Er ontstaan nieuwe unieke situaties, kansen en verhalen. Verhalen op de voorgrond en verhalen achter de schermen maar allemaal uniek. En omdat het gaat over regionale ondernemers, is iedereen betrokken, leeft mee en ondersteunt waar mogelijk.

Juist deze betrokkenheid, inspireerde ons tot een nieuwe aanpak van de verkiezing “Ondernemer van het jaar 2021”. Dit jaar gaan we, samen met het publiek en collega ondernemers, op zoek naar deze unieke verhalen. En uit deze verhalen zullen drie bedrijven worden genomineerd. Zij zullen op hun beurt, kans gaan maken op de titel “Ondernemer van het jaar 2021”.

Wat vragen we van u? Wij willen graag de mooie, unieke en fantastische verhalen horen over ondernemerschap in coronatijd. Denk hierbij aan ondernemers die elkaar uit de brand helpen door personeel uit te lenen. Of ondernemers die zichzelf uitroosteren om voldoende werk te bieden aan hun werknemers, soms zelfs in korte tijd hun bedrijfsstructuur hebben veranderd. Iedere ondernemer waarvan u denkt: “Wauw!!!” Of die juist dat steuntje in de rug kan gebruiken.

Er is slechts één voorwaarde: de ondernemer of het bedrijf moet gevestigd zijn in het gebied van de voormalige gemeente Niedorp.

Vertel ons het complete verhaal via het inschrijfformulier op www.bedrijvengroepniedorp.nl/ondernemervanhetjaar. Vergeet niet de eigen contact gegevens erbij te vermelden en wij nemen je inzending mee in de nominatie. Uit alle inzendingen kiest de commissie Ondernemer van het Jaar drie ondernemers die genomineerd zullen worden. Op 6 oktober zal dit bekend gemaakt worden tijdens de ledenbijeenkomst van de Bedrijvengroep Niedorp.

Vanaf half december kan er door de ondernemers, het publiek, de klanten en leden van de Bedrijvengroep Niedorp gestemd worden op de genomineerden. Samen met het oordeel van de vakjury, wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp op donderdag 6 januari 2022. Vergeet niet uw mooie verhalen te delen op Social media. Via Facebook kan dat via @BGNiedorp en gebruik de hashtag #BGNOVHJ21 voor Instagram & Twitter.