Pagina 13aa BorderMaker

Na een hele lange tijd werd er weer eens een vergadering gehouden van de Bedrijvengroep Niedorp. Op woensdagavond was een deel van de leden aanwezig tijdens de digitale bijeenkomst.

Op deze avond werd officieel afscheid genomen van ondernemer Ted v/d Kommer, die ruim tien jaar deel heeft uitgemaakt van het bestuur en hij werd bedankt voor zijn inzet voor de bedrijvengroep. Ted werd benoemd tot Lid van verdienste en komt hiermee in een mooi rijtje van mensen te staan, die al eerder zich een langere tijd in het bestuur hebben ingezet voor de Bedrijvengroep Niedorp.

Op deze zelfde avond nam Ondernemer Johan Senneker voor de eerste keer plaats achter de bestuurstafel, die voor deze keer nog digitaal was. 

Het was voor voorzitter Paul de Jong de eerste keer dat hij de vergadering mocht voorzitten en dat ging hem goed af. Na afloop was er nog een leuke quiz over onderwerpen, die betrekking hadden op de Bedrijvengroep Niedorp.

Het was een mooie ontspannen afsluiting van deze eerste bijeenkomst die na lange tijd afwezigheid weer werd gehouden en smaakte duidelijk naar meer.