20201224 095640 002 BorderMaker

De voorbereidingen voor de drukke dagen waren uitstekend bij de verszaken in het Winkelhart te Nieuwe Niedorp, want op de laatste dag verliep alles prima en waren de wachttijden minimaal.

Door de inzet van extra personeel en o.a. een extra afgiftelocatie van Groente- en Fruitspecialist John Bes en het Pickup Point van Keurslagerij Jacco van Zoonen werden de klanten verspreid.

Ook bij de Jumbo reden de vrachtwagens voor de bevoorrading af en aan en er werd met alle inzet gewerkt om de schappen zo vol mogelijk te houden, ook de bezorgwagens van de Jumbo zaten elke rit helemaal vol en ook daar zijn alle bestellingen mee weggebracht.

Elders konden Peter en Mieke Otjes de drukte maar net aan bolwerken, gelukkig kwam er uit onverwachte hoek hulp, zodat Peter en Mieke toch nog op een rustige manier van hun kerstdagen kunnen gaan genieten.

Na deze drukke dagen kan er opgeruimd worden, de deur in het slot worden gedraaid en genoten worden van een paar heerlijke vrije dagen, waarbij veel medewerk(st)ers uit eerder genoemde winkels maar één ding willen, de beentjes omhoog en lekker niets doen.