5 jaar Knibble

In september 2015 begonnen drie enthousiaste vrienden de online elektronica vergelijker Knibble. Inmiddels zijn er vijf jaar verstreken. En zijn er meer dan 250 webshops aangesloten en gemiddeld 90.000 gebruikers per maand op Knibble te vinden. Om hun 5-jarig jubileum te vieren, organiseert Knibble 5 winacties met mooie prijzen.

Waarom Knibble online kwam

Knibble ontstond uit de behoefte naar een transparante elektronicamarkt. Want de zoektocht naar het ideale product is lastig. Oneerlijke aanbiedingen, jargon en onduidelijke specificaties leiden vaak tot verwarring. Om dit probleem op te lossen was oprechte vergelijker nodig. Met een kritische blik probeert Knibble de beste producten voor de voordeligste prijs boven tafel te krijgen. Zodat iedereen eerlijk kan vergelijken. De kritische consument hoeft zich geen zorgen te maken over valse aanbiedingen. Of over afspraken met webwinkels die een eerlijke prijsvergelijking in de weg staan.

Ontwikkeling van Knibble in een notendop

Het is september 2015 wanneer Knibble ter wereld komt op het World Wide Web. In datzelfde jaar introduceert Knibble de beknibbel-wekker en prijsgrafiek. Een half jaar na de start sluit de 100e webshop zich aan. Sinds 2017 is het ook mogelijk om tweedehands te vergelijken. Vanaf 2018 wordt de vergelijkingssite opgevuld met aankoopadviezen en sinds 2020 is Knibble de eerste elektronicavergelijker die met realtime prijzen werkt. Wat begon als een clubje van drie vrienden, is nu uitgegroeid tot een hecht team van zes man. Ieder met totaal andere interesses, maar wel een uitstekende klik.

Heel Holland beknibbelt

Studenten, thuiswerkers en gamers gaan zorgvuldig met hun geld om. Zij weten Knibble vooral te vinden voor het vergelijken van laptops. Maar uiteraard wilt men ook op witgoed zijn centen besparen. Keukenapparatuur zoals koelkasten en vaatwassers vergelijkt de bezoeker kritisch op Knibble. En de wasmachine en -droger wordt minstens net zo grondig vergeleken. Tevens blijven gadgets zoals robotstofzuigers of robotmaaiers populair, met name tijdens de periode rond Black Friday en de feestdagen.

Wie jarig is trakteert

Knibble staat stil bij zijn 5-jarige bestaan, en probeert er ondanks de gevolgen van de coronacrisis alsnog een feestje van te maken. Daarom geeft Knibble een paar interessante prijzen weg. Komende periode van maandag 28 september tot vrijdag 2 oktober 2020 maken websitebezoekers iedere week kans om een gratis product te winnen. Door het verstopte gouden eikeltje te vinden, kan de bezoeker in de prijzen vallen.