IMG 0367aa BorderMaker

In deze lastige periode hebben heel veel ondernemers het moeilijk, om het hoofd boven water te houden.

Daarom is het belangrijk om vooral bij de lokale bedrijven te blijven kopen, want als wij de komende tijd alleen maar via Internet bestellen, dan kan het zomaar zo zijn, dat wij over enkele jaren een heel klein winkel- en bedrijvenbestand hebben in onze regio en dat willen wij toch niet?

IMG 0361aa BorderMaker

CeCe Kidswear

Vandaag gingen wij even langs bij CeCE Kidswear in het Winkelhart te Nieuwe Niedorp. Eigenaresse Erna vertelde in het gesprek, dat ze gewoon open blijft zolang dat mag volgens de richtlijnen van het RIVM.

IMG 0362aa BorderMaker

In de zaak is de nieuwe collectie te zien, die er sprankelend uitziet voor wat betreft de kleuren. Mensen die boodschappen doen in het Winkelhart kunnen gewoon binnen stappen, mits men de 1.50 meter regel maar in acht neemt. Via facebook worden de vaste klanten en toekomstige klanten regelmatig warm gemaakt, met leuke beelden uit de sfeervol ingerichte zaak. 

IMG 0363aa BorderMaker

Wie niet zelf in de gelegenheid is om in de winkel te komen, kan ook telefonisch contact opnemen en een bestelling kan eventueel thuis gebracht worden. Er zijn genoeg mogelijkheden om in deze winkel te kopen, persoonlijk langskomen, via Internet of via de telefoon.

IMG 0364aa BorderMaker

Bekijk voor meer informatie over CeCe Kidswear op de website of op de facebookpagina

CeCe kidswear

Trambaan 101

1733 AX Nieuwe Niedorp

Tel.:0226-410295

Openingstijden:

Maandag van 13.00 uur tot 17.30 uur

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur

Zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur

 

Koop bij de lokale ondernemers om het in de dorpen leefbaar te houden!!