IMG 20200117 WA0001 4bbbb

Sanisale Heerhugowaard valt in de prijzen

Sanisale franchisenemer David Bakker van de vestiging in Heerhugowaard is uitgeroepen tot franchisenemer van het jaar. Bakker onderscheidt zich door zijn gedreven ondernemerschap, zijn positieve bijdrage aan de formule en zijn betrokken en deskundige manier van werken. Bakker nam de prijs in ontvangst tijdens de jaarlijkse franchisebijeenkomst van Sanisale in Akersloot.

Passie voor klanttevredenheid

“David weet als geen ander wat de klant belangrijk vind. Hierdoor heeft hij zijn team zo kunnen laten samenwerken dat het design, het samenstellen van de badkamer maar ook de technische aspecten als het leidingwerk en de montage perfect samenkomen. Dit resulteert in prachtige opleveringen en mooie reviews van klanten”, aldus formule manager Jeroen Woudenberg.

Iedere klant is uniek

“Natuurlijk ben ik trots op deze prijs. Het is het resultaat van goed luisteren naar je klanten en samen met mijn team inspelen op de specifieke wensen van iedere klant. Vanaf binnenkomst in onze showroom tot en met het monteren van de badkamer is iedere situatie weer uniek. Om dat elke keer weer tot een succes te maken is onze grootste motivatie.”, zegt David Bakker van Sanisale Heerhugowaard.

Over Sanisale.com

Sanisale.com is een landelijke franchiseformule op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Kortom; alles voor uw badkamer. De winkels van Sanisale laten diverse badkamer opstellingen zien met de laatste trends en modellen op sanitair gebied. Sanisale behoort binnen de Benelux tot één van de marktleiders op het gebied van sanitair en tegels door A-merken en top kwaliteit te bieden voor outlet prijzen. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf altijd in de winkel aanwezig.

IMG 20200117 WA0001 3