001 loonwerk BorderMaker

Loonbedrijf K. van der Geest uit Lutjewinkel

Toen de nominaties voor de verkiezing van de Ondernemer van het jaar bekend werden gemaakt, stroomde de mailbox van Loonbedrijf K. v/d Geest vol. Het bedrijf in de Moerbeek heeft in de loop der jaren de beschikking gekregen over een flinke vloot voertuigen en machines. Ook in de mindere tijden van de economie wist het bedrijf zich staande te houden met vooral in het achterhoofd, dat de kwaliteit op het gewenste niveau bleef, zo werden er klussen aangepakt die op hun pad kwamen en zo bleef het bedrijf doordraaien.

De gebroeders Marco en George werken al een groot aantal jaren samen met een paar personeelsleden die ondertussen bij het interieur horen en daarom ook van alle markten thuis zijn en dat is ook een kracht van het bedrijf. Iedereen is in principe overal inzetbaar. Doordat het bedrijf een betrouwbare partij is, hebben ze een grote klantenkring weten op te bouwen.

Omdat er steeds meer wordt gewerkt in de precisie landbouw, is een gps-systeem onmisbaar op de machines. Het paradepaardje van het bedrijf is de Kaweco mesttank met bemester, het is een hoogstandje van techniek en heel prettig om mee te werken. Ook hebben ze nog wel een verlanglijstje van machines die ze nog wel eens op het erf willen hebben, we zullen zien wat de toekomst zal brengen, ze gaan in ieder geval keihard door met ondernemen.

Naar de website

Naar de Facebookpagina

Naar de stembus