75435853 114364950023278 2302157145589678080 naaaa

Hulp bij beter verder leven

Zorgondernemer Paul de Betuë brengt momenteel een uniek initiatief tot leven. Op 2 december jl ontving hij de sleutel van een groot pand in Anna-Paulowna, Nieuweweg 3. Op 23 januari 2020 opent hij daar officieel Zorgoutlet De Betue. Vanaf maandag 6 januari is de winkel open.

Zorgoutlet De Betue is volledig gericht op Voorlichting, Verkoop en Verhuur van nieuwe en gebruikte betaalbare hulpmiddelen. Zorgoutlet De Betue is uniek in een grote regio. Een uitkomst voor mensen die zoveel –en zo lang- mogelijk zelfstandig willen óf móeten zijn. Zorgoutlet De Betue “helpt beter verder leven” – een duidelijke boodschap.

Waarom

Zorgondernemer Paul de Betuë is ervaringsdeskundige op het gebied van hulpmiddelen. Ten gevolge van een verkeersongeluk is hij rolstoeler. Hij constateert al enkele jaren de trend, en de gevolgen daarvan, dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven. Eén van de gevolgen is dat door overheidsmaatregelen en tekorten in de zorg het vaak niet anders kan. Het geldt zowel voor ouderen als jongeren. Het gezegde ouderdom komt met gebreken is maar al te waar. Dementie speelt steeds vaker een rol. Maar er zijn ook veel jongere mensen die als gevolg van een ongeluk of aangeboren afwijking handicap in de knel komen. Er is vraag naar betaalbare hulp- en zorgmiddelen, liefst verkrijgbaar zonder wachttijden.

Wat

Zorgoutlet De Betue verzorgt vanuit haar pand in Anna-Paulowna Voorlichting, Verkoop en Verhuur. Professioneel en betrokken. Het betreft zowel nieuwe als gebruikte en gereviseerde zorg- en hulpmiddelen. Het grote voordeel van deskundig gereviseerde zorg- en hulpmiddelen is de vaak aanzienlijk lagere prijs. Alles wordt geleverd onder garantie. Voorlichting maakt een belangrijk deel van de service uit. Het aanbod loopt uiteen van aangepast bestek tot rollators, van scootmobiels tot hoog-laagbedden, van handgrepen voor in toilet en douche tot rolstoelen, tot………. Voor veel hulp- en zorgmiddelen biedt Zorgoutlet De Betuë ook verhuur aan. Handig als een zorg- of hulpmiddel niet langdurig nodig is of kopen te duur zou zijn!

Testbaan uniek in Nederland

In het pand van Zorgoutlet De Betue wordt momenteel een unieke testbaan aangelegd. Hier kunnen cliënten diverse soorten rolstoelen, scootmobiels en rollators testen onder échte praktijkomstandigheden, stoep op, stoep af, grindpad, ongelijke tegels….verzin het maar. Ook kunt u in onze showroom ervaren hoe een traplift werk.

Gebruikt en nieuw

Gebruikte artikelen die Zorgoutlet De Betue aanbiedt worden gekeurd en zonodig gereviseerd. (Hiervoor schakelt men technische deskundigen en bedrijven uit de regio in.) Mensen die bijvoorbeeld een hulpmiddel niet meer nodig hebben kunnen dat aanbieden. Paul: “Zowel particulieren als zorginstellingen zijn onze toeleveranciers. We zoeken ook actief. In ons netwerk en we hebben intensieve contacten met ondermeer een Zorgoutlet in Midden-Nederland. Voor nieuwe hulpmiddelen hebben wij met een groot aantal leveranciers contacten. Ik let sterk op de prijs-kwaliteitverhouding. Daar is best veel mogelijk.”

400 5de80269b3c1b

Zorgoutlet De Betue

Nieuweweg 3

1761 EC Anna Paulowna

Tel. 0223 375 4969

Mob. 06 132 77 9 33

www.zorgoutletdebetue.nl