3673764 1 org

Bedrijvengroep Niedorp organiseert op dinsdag 8 oktober vanaf 20.00 uur een ledenbijeenkomst in Cultuurhuis De Kolk, Weereweg 32 te Lutjewinkel.

De avond begint met een sessie van de Gemeente Hollands Kroon over energiebesparende maatregelen en de gezamenlijke mogelijkheden van besparingen (verduurzaming bedrijventerreinen). Denk daarbij aan gezamenlijke inkoop van bijvoorbeeld zonnepanelen of ledverlichting. Uiteraard neemt de gemeente ook het financieringsverhaal mee (subsidie). Belangrijk voor alle ondernemers en zeker niet alleen voor ondernemers van het bedrijventerrein.

Na de pauze start een rondleiding in Cultuurhuis De Kolk en zal ook het verhaal over het ontstaan van het Cultuurhuis worden verteld. Daarna volgt de bekendmaking van de Genomineerden voor de verkiezing Ondernemer van het jaar 2019 en kunt u nog even nazitten met een alcoholvrij drankje.

Programma:

- 20.00 uur Aanvang Lezing door Gemeente Hollands Kroon

- Pauze

- Rondleiding/verhaal over Cultuurhuis De Kolk

- Bekendmaking genomineerden Ondernemer van het jaar 2019

- Korte nazit met een drankje

In het kader van het thema energiebesparing zijn alle ondernemers uit het gebied van de Bedrijvengroep Niedorp van harte uitgenodigd neem dus vooral ook uw collega ondernemer mee!

Dus ook Niet-Leden zijn welkom!

In verband met de locatie vragen wij u zich aan te melden voor deze avond bij het secretariaat van de Bedrijvengroep Niedorp via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag voor 4 oktober 2019.