team NONONaa BorderMaker

Cosmetica merk NONON gaat een stap verder

Zondag 8 september viert NONON zijn nieuwe start. Hét no-nonsense cosmetica merk wordt voortaan als 1 totaalconcept neergezet, waaronder verschillende onderdelen gaan vallen: NONON Make Up, NONON Workshops, NONON Academy en NONON Agency. Wat uniek is in de wereld van visagie.

Grand Opening

NONON is verhuisd van Schagen naar Nieuwe Niedorp. Deze nieuwe, bruisende locatie is speciaal ingericht om alle onderdelen van NONON onder één dak tot zijn recht te laten komen. Hier worden inspirerende workshops op het gebied van visagie gegeven en er worden nieuwe talenten opgeleid tot visagist.

NONON is trots op de nieuwe locatie en om dit te vieren zal er een Grand Opening plaatsvinden op zondag 8 september vanaf 13.00 uur tot 15.00 uur. Iedereen wordt uitgenodigd om kennis te maken met het nieuwe NONON. Bovendien zal er tijdens de feestelijke middag 20% korting gegeven worden op alle producten van NONON en staan deskundige visagistes klaar om iedereen te voorzien van gratis make-up advies.

workshopruimteaa BorderMaker

Over NONON

NONON is het 100% vegan make-upmerk van Linda Blauw, oprichter van academie BlueArts en award winnende make-up artist. Zij zag hoe cosmetica tegenwoordig steeds meer verwijderd raakt van de natuur en dat consumenten eigenlijk geen idee hebben welke ingrediënten en chemicaliën in hun make-up worden gebruikt. Volgens Linda staat de manier waarop cosmetica nu wordt geproduceerd, schadelijk voor mens, dier en natuur, haaks op het idee van schoonheid. Vanuit die overtuiging is NONON ontstaan: no-nonsense beauty met liefde voor mens, dier en natuur, op een eerlijke manier geproduceerd, met volledige transparantie naar de consument. NONON is niet gebleven bij alleen make-up en beautyproducten. Vanuit dit concept zijn ook workshops, de NONON Academy en NONON Agency ontstaan.

NONON Make Up

De make-up producten van NONON zijn 100% vegan en worden geproduceerd met respect voor de natuur. Waar bij de meeste make-up merken de ingrediëntenlijst bijna onleesbaar is, is NONON transparant over alle ingrediënten en legt uit wat het precies doet en waarom het in het product verwerkt is. Zo krijg je een eerlijk beeld van wat er op je gezicht belandt. Het assortiment van NONON is zeer compleet. Met een eigen skin care lijn, minerale foundations en concealers. Van wenkbrauwproducten tot lipsticks en mascara: voor ieder product kun je bij NONON een no-nonsense alternatief vinden.

nononaa BorderMaker

NONON Workshop

De nieuwe locatie is uitstekend geschikt om de NONON Workshops te volgen. Deze workshops zijn perfect voor iedere vrouw die wil leren hoe je een perfect resultaat bereikt met 100% natuurlijke producten. Je leert van professionele make-up artists hoe je een egale huid krijgt zonder lijntjes of oneffenheden, welke kleuren jou het mooist staan en hoe je make-up kunt gebruiken om je eigen schoonheid het best naar voren te laten komen. Maar naast dat je er veel van leert, is een NONON Workshop ook een feestje. Met prosecco, lekkere hapjes en een gezellige sfeer is iedere workshop een leerzame én ontspannende ervaring.

NONON Academy

NONON Academy werd door Linda Blauw opgericht om nieuwe talenten op te leiden tot professionele make-up artists. Naast de perfecte techniek voor het aanbrengen van make-up wordt ook het ontwikkelen van creativiteit en visie aangeleerd. Tijdens de opleiding wordt veel aandacht besteed aan praktijkervaring, waardoor je de opleiding verlaat met een sterk portfolio en de skills van een allround make-up artist.

NONON Agency

Via NONON Agency kun je een betrouwbare, professionele visagist inhuren voor bruiloften, feesten of fotoshoots. Deze visagisten hebben jarenlange ervaring met make-up en haarstyling en verzorgen een perfecte look met de minerale producten van NONON. De visagisten van NONON Agency zijn ook te boeken door commerciële opdrachtgevers voor film- en televisieproducties, events en shows.