IMG 0762aab BorderMaker

De bedrijvengroep Niedorp heeft meer dan honderd leden.

Jaarlijks komen deze leden op meerdere momenten bij elkaar.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie, waar tevens de ondernemer van het jaar bekend wordt gemaakt en een startende ondernemer het podium mag betreden om de Rabo-Starterprijs in ontvangst te nemen.

Verder gaat men bij ondernemers op bezoek om het bedrijf te bekijken en worden verschillende soorten zaken met elkaar doorgenomen tijdens vergaderingen.

Het hoogtepunt is toch wel het jaarlijkse uitje, dat geen jaar hetzelfde is, maar wel uit een aantal ontspannen onderdelen bestaat.

Zo is er altijd een onderdeel waarbij men even in actie moet komen en samen eten staat ook altijd op het programma, kortom dit zijn de avonden, waar jaren later nog over wordt nagepraat.

Dit jaar komen de leden bij elkaar voor een puzzelrit, die de omgeving vanaf een andere kant laat zien. In het verleden is er ook al eens een puzzelrit gereden en aangezien dat een overweldigend succes was, is deze keer ook weer gekozen voor deze activiteit.

Na afloop schuiven de leden gezellig samen aan, om onder het genot van een drankje en een hapje te genieten van de verhalen van iedereen.

Dus leden geef je snel op, want deze keer mag je niet missen.

Bedrijven die nog geen lid zijn, kunnen op dit moment ook instappen als lid en beginnen dan meteen met een gezellig feestje. 

Meer informatie over de Bedrijvengroep Niedorp is te vinden op de website.