IMG 5723bbb BorderMaker

Maak dit weekend kennis met Focus Integraal.

Het bedrijf is te vinden op de Voorjaarsbeurs die zal worden gehouden op zaterdag 2 februari en zondag 3 februari bij Jan Schreur Recreatie in Winkel van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Focus Integraal (F.l.) is opgericht in de zomer van 2018 en is een V.O.F.

De heren J. Senneker en D.C. Schilstra hebben de handen ineengeslagen. De heer Schilstra is vooral actief op het gebied van veiligheid en de heer Senneker is veelal werkzaam in het vakgebied facilitair.

Ervaring leerde dat de grenzen tussen facilitair en veiligheid soms onoverbrugbaar lijken maar dat er ook veel raakvlakken liggen tussen genoemde vakgebieden. Beide heren kwamen tot de conclusie dat veiligheid en facilitair uitstekend samen gaan bij integrale aanpak.

F.I. heeft de hoofdvestiging in Emmeloord en een nevenvestiging in Winkel

F.l. is actief in de transitie naar duurzamer veiligheidsbeleid en lagere onderhoudskosten door de Kevlar Aramideblussers van F.I. Het betreft hier onderhoudsvrije brandblussers met 5 of 10 jaar garantie in plaats van de gebruikelijke 1 jaar garantie op metalen blussers met hoge onderhoudskosten en niet duurzaam geproduceerd.

Duurzaamheid en lage onderhoudskosten zijn pas zinvol als de veiligheid toeneemt, dat leggen de heren graag aan de klant uit.

Veel bedrijven en organisaties zijn nu bezig met de transitie naar de Kevlar Aramide blussers. De rol van F.l. bij genoemde transitie bleef niet onopgemerkt.

Geïnteresseerden uit alle delen van het land informeerden naar de mogelijkheden van onderhoudsvrije brandblussers en stapten over naar de blussers van F.I..

De noodzaak van een landelijke dekking voor periodieke keuring nam snel toe. In januari 2019 werd de landelijke dekking voor periodieke keuring in geheel Nederland een feit. De samenwerking tussen importeur en F.I. werd nog intensiever.

De periodieke keuring van blussers is niet het enige. Al het onderhoud van blusmiddelen, slanghaspels, noodverlichting, vluchtwegsignalering, brandmeldinstallaties en droge stijgleidingen wordt nu door F.I. landelijk geco├Ârdineerd.

Naast de genoemde blusmiddelen kunt u bij F.l. ook terecht voor innovatieve veiligheidsopleidingen, zoals VCA en bedrijfshulpverlening, contract- en verandermanagement.

Tevens is F.l. in het kader van de duurzaamheid uw aanspreekpunt voor circulair faciliteren.

Heeft u belangstelling?

De heren staan u komend weekend graag te woord in de eigen stand op de eerder genoemde beurs.