46887661 964946713693863 7754011214623014912 n

Zaterdag 8 december van 11:00 uur tot 16:00 open dag van praktijk 1733.

Een praktijk met voetenreflex en etherische oliën, tevens maken we gebruik van ITOVi bodyscan. Aan de hand van het rapport kunnen we een persoonlijke olie blend op maat maken.

Deze dag is er voor iedereen een gratis bodyscan twv € 15 euro en een leuke goodybag

Dorpsstraat 48 Nieuwe Niedorp

Ingang via het parkeerterrein van de Oosterweg

Leuk als jullie komen

Groeten Maria van Beers en Dirk Droog

iTOVi is een klein draadloos apparaatje dat in minder dan een minuut jouw lichaam scant. Door middel van wetenschappelijke technologie en een gepatenteerd algoritme, bepaalt de iTOVi aan welke etherische oliën, supplementen of producten van Doterra jouw lichaam behoefte heeft op dat moment. Aan de ‘buitenkant’ kan het lijken alsof je ergens pijn ervaart terwijl er aan de ‘binnenkant’ wellicht wat aangepakt mag worden. De iTOVi spoort dit op en dat zorgt ervoor dat je veel gerichter de oliën kunt inzetten!

Persoonlijke scanner

Wat voor olie heb je nodig? Werken met essentiële olien roept deze vraag soms op. Er is nu een scanner ontworpen met een wetenschappelijk bewezen techniek: de iTOVi. Je kunt zo makkelijk een keuze maken welke producten jouw lichaam nodig heeft. De scan laat zien welke specifieke oliën of supplementen jouw lichaam op dit moment nodig heeft ter ondersteuning van een goede gezondheid.

Balans

Veel van ons worstelen om de optimale balans te vinden in hun leven. Met de olien heb je ondersteunende producten, die jouw lichaam in de meest ideale toestand helpen te brengen. Diverse factoren zoals gebrek aan slaap, stress, ziekten en andere gezondheidsproblemen maken dit lastiger. Wat is nu de oorzaak van je klacht? Welke olie zet je in voor het behandelen van de symptomen of de oorzaak van je klachten? De iTOVi is dan een hulpmiddel om te helpen communiceren met je lichaam om dit evenwicht te bereiken.

Betrouwbaarheid

De iTOVi scanner is zeer accuraat bij het meten en weergeven van reacties van je lichaam. ITOVi's algoritme volgt frequentiepatronen die het ziet en neemt een algemene wellness-snapshot ten tijde van de scan. De scanner bepaalt welke producten van uw bedrijf het beste verbonden zijn met die frequentiepatronen.

ITOVi meet het reactieve gedeelte van het lichaam, dat verandert bij verrassend snelle snelheden. Zodra het patroon van de scan is gevangen, maakt de scanner intelligente en gepersonaliseerde productaanbevelingen.

Als u binnen een korte tijd een herhaling uitvoert, houdt de technologie rekening met uw eerdere scans en aanbevelingen. Dit is erg belangrijk. Naarmate de scanner meer informatie verzamelt over de reacties van uw lichaam, worden de resultaten meer intuïtief. Doorgaans beïnvloedt de voorbijgaande informatie de scan minder en minder, waardoor de aanbevelingen beïnvloed worden door uw huidige behoeften.