IMG 5215 BorderMaker

Vrijdagmiddag vond de lancering van het nieuwe Klaver Magazine plaats op een hele bijzondere locatie.

Omdat het Magazine 10 jaar bestaat werden de genodigden ontvangen in het voormalige DSB Museum te Opmeer, dat voor deze bijzondere gelegenheid mocht worden gebruikt.

Naast de lancering van de nieuwe editie kreeg iedereen een rondleiding door het enorme grote gebouw. Dit zorgde voor een bijzondere ervaring.

Elders in het gebouw was een ruimte ingericht waar een aantal zeer inspirerende sprekers waren te beluisteren. Het onderwerp was Online / Offline media.

Rob van Vuuren, ‘de bladendokter’, oud hoofdredacteur van Playboy en Libelle en Diede Bouma van het management van de Online Vlogger Calvijn wisten het aanwezige publiek goed te boeien. Tot slot zorgde Marjo Klaver met een Offline-debat voor een mooie afsluiting.

IMG 5193 BorderMaker

Daarna volgde nog een gezellige netwerkborrel met Klaver Vlees en Klaver Kaas.

Vanaf a.s. woensdag is er een heel bijzonder filmpje te zien op Internet, dat gemaakt is ter ere van het 10-jarig jubileum. Het is een heel speciaal filmpje geworden. De bezoekers van deze inspirerende middag hebben er al een stukje van mogen zien. Nog even geduld dus tot a.s.. woensdag.

In het juni-nummer van PeWi's Nieuwsblad is een uitgebreid artikel te lezen over 10 jaar Klaver Magazine.