Instagram App Large May2016 200fatwliyt

Officiële Lentetuinkrant ligt in de bus

Lentetuinkrant 2018 klein BorderMaker

De officiële Lentetuinkrant is dit weekend bezorgd bij alle huizen in de gemeenten Hollands Kroon, Schagen, Den Helder, Texel en Koggenland.

Daarnaast is de krant uiteraard verkrijgbaar op de Lentetuin zelf. De krant staat bomvol met alles wat jij wilt weten over de Lentetuin.

Wat is er te vinden in de Lentetuinkrant?

In de krant staat het complete programma van alle dagen, vertellen we welke topartiesten live komen spelen op de gezellige feestavonden en welke vrijwilligers er betrokken zijn bij de Lentetuin. Zo stellen we jullie voor aan onze nieuwe vloggers en de bloemenmeisjes. Ook is er aandacht voor onze sponsoren, de inzenders en standhouders.

De Lentetuinquiz

Voor het derde jaar op rij kunnen lezers meedoen met de Lentetuinquiz. Hiermee zijn weer meerdere leuke prijzen te winnen. De quiz is te vinden op de laatste pagina in de krant: nr. 27. Per post kunnen deelnemers hun antwoorden sturen, maar de antwoorden kunnen uiteraard ook digitaal aangeleverd worden via: https://lentetuin.nl/quiz/

De officiële Lentetuinkrant is een uitgave van JVW Uitgeverij. De fotografie is gedaan door AP Fotografie Rosemarie van Bentum en de vormgeving door Studio Kisteman. De oplage betreft 86.000 exemplaren.

De Lentetuinkrant is digitaal te lezen via: https://lentetuin.nl/lentetuinkrant/

De Lentetuin Breezand wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Kop van Noord-Holland.

Foto: Ingezonden