IMG 4656 BorderMaker

In november is het weer zover dan zal de tweede Badminton Stratenstrijd losbarsten in de Niedorphal in Winkel.

De straten van voormalig gemeente Niedorp zullen het tegen elkaar opnemen op de badmintonbanen van SV Sparta.

Iedereen, dus van ‘campingtonner’ tot professional, is van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen!

De wedstrijden vinden plaats op woensdagavond 8/11, 15/11, 22/11 en 29/11 van 20.00 – 22.00 uur in de Niedorphal in Winkel. Wil je wel graag meedoen maar kun je niet elke week, dit is geen probleem, geef dit gewoon aan bij je inschrijving. Je kunt jezelf, maar ook je buurman of buurvrouw,

Stratenstrijd 2017

inschrijven tot 1 november 2017 op www.stratenstrijd.nl.

Wil je graag met je vriendengroep of je familie meedoen, dan is dit geen probleem! Laat dit de organisatie gewoon even weten door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wij zullen je dan begin november laten weten in welk stratenteam (een of meerdere straten) je bent ingedeeld en wanneer je verwacht wordt om je eerste wedstrijd te spelen.

Dus wacht niet langer, schrijf je vandaag nog in en doe mee met de eerste Badminton Stratenstrijd! Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oh ja, heb je zin om alvast te oefenen? Dan ben je woensdag 25 oktober en 1 november vanaf 20.00 uur van harte welkom in de Niedorphal!

Met sportieve groeten!

SV Sparta - badminton

www.stratenstrijd.nl