IMG 2086 BorderMaker

Zaterdag 23 september werden de finalewedstrijden gespeeld van het Clubkampioenschap Matchplay 2017 op golfbaan Regthuys.

In de zomermaanden werden de onderlinge poulewedstrijden gespeeld. Hierna volgden de achtste- kwart- en halve finales. De finalisten werden bij de heren Gerard Schouten en Martinus de Haan. Bij de dames Helen Taylor en May Stuker. Geen van allen waren eerder Matchplay kampioen. Gerard Schouten versloeg Detlef Redeker in de achtste-, Walter Bes in de kwart- en Christian Rens in de halve finale.

20170923 222959 BorderMaker

Martinus de Haan belandde in de finale door Hans-Peter Bonnema in de achtste-, Nanco Eelman in de kwart- en Gregory Bolten in de halve finale te verslaan. Helen Taylor versloeg Greta Blom in de kwart-, en Elly Ligthart in de halve finale. May Stuker versloeg Christine Woortman in de kwart- en Lisette Mels in de halve finale. Het werden mooie wedstrijden onder zeer gunstige weersomstandigheden.

20170923 222913 BorderMaker

Een schitterende zonnige windstille herfstdag. Uiteindelijk won Gerard van Martinus op hole 18 met 1/0. Ook de wedstrijd tussen Helen en May werd beslist op hole 18, 2/0 voor Helen. Gregory Bolten en Christian Rens speelden om de 3e en 4e plek. Deze wedstrijd werd gewonnen door Gregory met 2/1. Komend weekeinde de strokeplay clubkampioenschappen.

Foto's: Anneke Wiering (Op de foto's: Gerard Schouten en Helen Taylor)