Flyer doedag 2016nnn

Sparta DoeDag – zaterdag 21 oktober in de Niedorphal.

Zet deze datum alvast in de agenda: Zoals bekend (of niet) gaat SV Sparta op 21 oktober een Doedag nieuwe stijl organiseren in de Niedorphal. Er hebben zich inmiddels al een aantal geïnteresseerden aangemeld. Het zal een dag worden waarop zeer uiteenlopende informatie te verkrijgen is over Kind en Gezondheid in de breedste zin van het woord. De kinderen kunnen de oude en vertrouwde spelletjes doen en de ouders kunnen daarnaast een informatiemarkt bezoeken.

Zo zal kinderfysiotherapeut Jeanet van de Kikkersprong aanwezig zijn, maar ook de Toetties zullen acte de présence geven. Verder zal onze streetdancedocent aanwezig zijn om een les of een clinic te verzorgen en zullen Fiona en Albert(Lijf en Leef!) aanwezig zijn om uitleg te geven over stress bij kinderen en leefstijlaanpassing. Ook zullen Angelique en Christianne aanwezig zijn van Mensendieck Mens & Co. Dorine Sybenga is aanwezig om te vertellen over het belang van ‘bewegen’ bij kinderen.

We kunnen uiteraard nog veel meer ondernemers gebruiken om deze ‘markt’ en Doedag meer input te geven! Bent u een ondernemer en denkt u ouders zinnige informatie te kunnen geven op het gebied van kinderen en gezondheid in de breedste zin van het woord? Meldt u zich dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bent u ouder(s) van (een) kind(eren) tussen de 2,5 en 12 jaar? Kom dan op zaterdag 21 oktober naar de SV Sparta Doedag in de Niedorphal tussen 14-16 uur. De toegang is gratis. Juist niet-leden zijn van harte welkom deze middag. Laat het iedereen in uw omgeving weten.

AfficheDoedag 2017 10 21

Kledinginzamelingsactie 4 november

Zaterdag 4 november komt SV Sparta in Winkel en omgeving al het te kleine, te grote, niet meer in de mode zijnde kleding/schoenen/dekens/lakens/kussens/knuffels ophalen.

Wij vragen u om alle voornoemde zaken op te sparen voor deze dag. De kleding/schoenen/linnengoed/knuffels mogen dus niet vies of gescheurd zijn! Het bedrag wat hiermee opgehaald wordt, zal ten goede komen van SV Sparta. Spaar dus alvast voor deze datum! De kleding komt, voor zover bekend, terecht bij een bedrijf in Middenmeer; Midtex. De bestuursleden zijn hier rond geleid en er werd verteld wat er met alle kleding gebeurt. Ik kan u verzekeren; het komt goed terecht!

SV Sparta zal de kleding alleen inzamelen in Winkel en Lutjewinkel. Overige sportclubs zullen zich in andere dorpen in gaan zetten.

HELP ONS DUS, OP WELKE MANIER DAN OOK,OP ZATERDAG 4 NOVEMBER!