Spreeuwen 40 toernooi

Het Spreeuwen 40+ Dubbel toernooi van TC Winkel is niet meer weg te denken van de regionale tenniskalender.

De voorbereidingen zijn in volle gang, want zaterdag 26 augustus worden de eerste wedstrijden gespeeld. Tot de finaledag op 3 september kunnen spelers en bezoekers genieten van een gezellig toernooi op het prachtige tennispark van TC Winkel aan de Hartweg in Winkel.

De eerste editie van dit dubbel toernooi voor de 40-plussers was vorig jaar een groot succes en daarmee is meteen een jaarlijkse traditie geboren. De “oudere” spelers reageerden enthousiast en vonden het vooral een voordeel om een toernooi te spelen zonder “jonkies”. En de oudjes doen het nog best, dat bleek tijdens menige spannende wedstrijd.

TC Winkel organiseert dit toernooi in week 35, de start is op zaterdag 26 augustus en zondag 3 september is de finaledag. Er wordt alleen gespeeld in de dubbel categorieën Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel in de A, B en C sterktes volgens het actueel rating systeem. De inschrijving verloopt via www.toernooi.nl en sluit op 12 augustus. De inschrijvingen stromen al binnen, dus wacht niet te lang.

Ruim een week kunnen spelers en bezoekers iedere avond genieten van mooie wedstrijden en van de gezellige sfeer op het verwarmde terras. In de weekenden wordt ook overdag gespeeld met als hoogtepunt de finales op zondag 3 september. Dan weten we wie de nieuwe kampioenen zijn en wie met de mooiste prijzen naar huis gaan. Beleef het mee bij TC Winkel.