image2 BorderMaker

NK Beachhandbal 2017.

Zaterdagmorgen erg vroeg kwamen de meiden (en ook de ouders broers zusjes tantes ooms opa's en oma's) vol spanning en zenuwen bij elkaar om te vertrekken naar het Veluwemeer/Biddinghuizen om hier aan het Nederlands kampioenschap beachhandbal mee te doen!

Eerst de poule wedstrijden, de eerste wedstrijd ging wel erg makkelijk aangezien de tegenstander helaas de papieren en de benodigde ballen niet op ordei hadden. De tweede wedstrijd werd makkelijk gewonnen. En ook in de derde poule wedstrijd had de tegenstander niet veel in te brengen. Door de 3x winst in de poulewedstrijden moesten ze in de kruisfinales tegen de nummer 2 van de andere D meiden poule. Helaas hadden Merel en Roos tijdens de poule wedstrijden wel blessures op gelopen en konden niet meer voor 100% meedoen. Gelukkig konden de meiden deze door hun super handbal talent goed opvangen en werdt ook de kruisfinale ruim gewonnen. Na een lange dag van 10:40 eerste wedstrijd mochten de meiden om 19:40 de FINALE van het NK Beachhandbal 2017.

image1ggg BorderMaker

De eerste wedstrijd werd met gemak gewonnen, de meiden waren echt heel erg goed. In de tweede wedstrijd kreeg Niedorp de bal er slecht in en kwamen achter te staan. Na heel goed spel in het latere deel van de wedstrijd kwam Niedorp terug tot 1 punt achter. Met nog maar een minuut te gaan liep de spanning hoog op. Helaas was er net niet genoeg tijd om de laatste twee punter te maken om de shootouts te vermijden. Ja we hadden een strafworp moeten krijgen maar ja. In de shootouts moest er even wat geruild worden ivm blessures, en we kwamen achter, helaas kon dit niet meer worden gekeerd. Meiden kunnen echt super trots zijn op jullie prestatie en met jullie tweede plaatst op het NK Beachhandbal!

Pleun, Iris, Britt, Jasmien, Kris, Inge, Naomi, Katja en Roos tot volgend seizoen, we hopen weer van jullie te kunnen genieten. Merel we zijn je niet vergeten hoor, super veel geluk bij je nieuwe uitdaging VZV!

Floor en Mauro, de meiden mogen trots zijn om zulke leuke en gepassioneerde coaches/trainers te hebben gehad dit Beachhandbal seizoen. Super bedankt en ook tot volgend seizoen, toch?

Foto's: Ingezonden