IMG 3396aa BorderMaker

De tenten en de kantine bij voetbal- en handbalvereniging  Nieuwe Niedorp waren van vrijdag op zaterdag van de handbaljeugd en op zaterdagmiddag nam de voetbaljeugd het terrein over.

Het weer werkte enorm goed mee, om er een groot succes van te maken. Naast de balspellen, waren er ook een aantal attributen neergezet, waar de jeugd zich lekker op kon uitleven. Als er dan ook nog water bij komt kijken, nou dan is het helemaal feest. Natuurlijk werd er samen patat gegeten uit de eigen keuken van de kantine.

Ook hier zal er van echte nachtrust geen sprake zijn, maar als de jeugd maar geniet, dan komen die verloren uurtjes slaap vanzelf wel weer.

De organisatie is nog op zoek naar enkele vrijwillig(st)ers die vanaf volgend jaar het team willen versterken. Het is altijd een heel geslaagd evenement, waar iedereen altijd met veel plezier op terugkijkt,

Lijkt het je wat om te helpen, geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IMG 3353aa BorderMaker

IMG 3358aa BorderMaker

IMG 3359aa BorderMaker

IMG 3363aa BorderMaker

IMG 3369aa BorderMaker

IMG 3383aa BorderMaker

IMG 3419aa BorderMaker

IMG 3422aa BorderMaker

IMG 3423aa BorderMaker