20170521 180105 BorderMaker

VV Winkel meiden MO15-1 goed voorbereidt voor het Nederlands Kampioenschap in Eijsden.

De meiden MO15-1 hebben de afgelopen weken voor het Nederland Kampioenschap op zondag 4 juni 2017 in Eijsden een goede voorbereiding gehad. Het toernooi bij RKEDO op zondag 21 mei namen zij een prachtige beker mee naar Winkel. De laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie eindigde in een spannende strijd in een 1-1 gelijkspel tegen Kolping Boys uit Alkmaar. Dit leverde een prachtige 2e plaats op in de voorjaarscompetitie.

In de najaarscompetitie hadden zij ook al een mooi resultaat bereikt, met als hoogtepunt de wedstrijd in het stadion van IJsselmeervogels. Zij eindigden uiteindelijk op de 3e plaats achter Buitenveldert uit Amsterdam en CSW uit Wilnis.

DSC 0210 BorderMaker

Afgelopen zaterdag nog een laatste toernooi bij HSV in Heiloo tegen teams MO17/MO19. Dit alles om ook wat meer fysieke tegenstand te krijgen. Zij behaalde een verdiende tweede plaats op het toernooi. Nog twee trainingen te gaan en dan vertrekken zij op zaterdag 3 juni 2017 naar het zuidelijkste puntje van Limburg. In de poule wedstrijden ontmoeten zij Zelos uit Lemelerveld, D’Olde Veste’45 uit Steenwijk en De Haghe uit Den Haag.

De trip naar het Nederlands Kampioenschap is mede te danken aan de volgende sponsoren:

Buckler Boots, Nut en Noodzaak Advies, CPJ Techniek, Groot Techniek, Spaansen, Braspa, Triflor en iedereen die ons gesponsord heeft tijdens de rommelmarkt, tijdens de verkoop van koffie/thee met cake/appeltaart bij de wedstrijd van Winkel dames 1 en heren 1 op 9 april en tijdens de tulpenverkoop.

Foto's: Ingezonden

20170527 171626aa BorderMaker