IMG 5208 BorderMaker

Een heuse hittegolf lijkt op komst en dat is mooi, dan kan het buitenwater lekker opwarmen zodat de deelnemers van de Nierupper triathlon comfortabel hun trainingsmeters kunnen maken.

De meeste sporters hebben veel moeite met het zwemonderdeel. Als ze in het water liggen en ze naar het keerpunt kijken, lijkt dit mijlenver weg. Om de zeshonderd meter zwemmen goed door te komen biedt het triathloncomité al vele jaren gratis zwemtrainingen aan.

Robin Stammes geeft nuttige tips aan de deelnemers en zorgt ervoor dat de techniek verbetert. In tegenstelling tot voorgaande jaren toen de trainingen op de donderdag gegeven werden zal er dit jaar op de maandagavond getraind gaan worden.

Vanaf komende maandag 29 mei 19.00 uur zijn alle deelnemers welkom in zwembad De Rijd voor de training.

Ben je ingeschreven, maar lukt het niet om deel te gaan nemen?

Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en iemand van de wachtlijst wordt blij gemaakt met een plekje. Bij annuleringen tot twee weken voor de wedstrijd zal het inschrijfgeld worden teruggestort.

Let erop dat het niet is toegestaan om het startbewijs zelf over te dragen aan iemand anders. Hier zal op gecontroleerd worden.

Veel succes met de voorbereidingen!

Met sportieve groet,

Triathloncomité Nieuwe Niedorp