IMG 5303 BorderMaker

Nadat de zwemclub van Marcel Bark en consorten op 3 mei officieel een wak heeft gehakt in het buitenwater van De Rijd, is het triathloncomité ook weer in de modus operandi geschoten.

Er werd diezelfde avond nog vergaderd. Comitélid Ruud Sweep zat nog nadruppend van zijn zwemavontuur aan de vergadertafel.

Tijd voor een update met wat nieuwtjes dus. Of eigenlijk, meer wat dienstmededelingen.

De afgelopen jaren werd er aldoor onder de bezielende leiding van Robin Stammes getraind voor het zwemonderdeel in openluchtbad De Rijd. Traditiegetrouw gebeurde dit altijd op de vier donderdagen voor de triathlon. Dat gaat dit jaar iets veranderen, de trainingen zijn dit jaar op de maandag. Ook nu weer stelt het zwembad belangeloos het water beschikbaar. Hiervoor is het triathloncomité ze zeer erkentelijk.

De data van de trainingen zijn 29 mei, 12, 19 en 26 juni. Op Tweede Pinksterdag is er geen training. Op zondag 2 juli zal dan weer de befaamde openwatertraining plaatsvinden om 10.30 uur bij de ijsclub. Aanvang van de trainingen in het zwembad is telkens 19.00 uur.

Elk jaar zijn er door verschillende oorzaken afzeggingen van deelnemers. Indien je nu al weet dat je niet deel kunt nemen, geef dit dan zo snel mogelijk door aan Peter Broersen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan maakt hij iemand op de wachtlijst blij met een startplek.

Volgende week meer nieuws!

Met sportieve groet,

Triathloncomité Nieuwe Niedorp