IMG 1815aa BorderMaker

De Jumbo-vestiging in het Winkelhart te Nieuwe Niedorp hield onlangs voor de tweede keer een spaaractie voor sportverenigingen.

Na het succes van de eerste editie ontvingen de klanten nu ook weer bij elke tien Euro aan boodschappen een spaarpunt, deze punten konden worden gedoneerd aan één van de deelnemende verenigingen. De klanten konden dit zelf doen via Internet, maar er was ook de mogelijkheid om de bonnen te deponeren in één van de bakken van de sportverenigingen.

Dit keer was er gekozen voor een aantal andere sportverenigingen, die een steuntje in de rug best konden gebruiken.

Per vereniging hebben meerdere vrijwilligers menig vrij uurtje besteed om de spaarpunten in te boeken in het grote systeem.

Op vrijdagavond kwam een afvaardiging van de deelnemende verenigingen bij elkaar in de Jumbo-supermarkt, om daar de actie nog even te evalueren.

De verenigingen kunnen de gespaarde punten nu gaan verzilveren, zo kan men kiezen uit verschillende attributen, die nodig zijn om de sport te beoefenen.

Deze actie sluit wederom mooi aan bij de reeds bestaande samenwerking tussen de sportverenigingen, waaruit ook het Niedorper Sportgala is ontstaan.

Samenwerken levert dan ook alleen maar winnaars op!

Er komt waarschijnlijk over enkele maanden een geheel nieuwe actie en daar speelt sport ook een belangrijke rol, binnenkort meer daarover op deze Nieuwspagina.