IMG 6927 BorderMaker

Ninja Paaskuikens, Zware pizzapunten en een stel Verschrikkelijke Paaseieren...

Het zou zomaar kunnen klinken als een verschrikkelijk paasweekend. Maar schijn bedriegt, dit waren de namen van de teams die deelnamen aan ons paastoernooi. Een 'instap' fighting toernooi om nieuwsgierige jiu jitsuka’s aan de wedstrijden te laten ruiken.

Met 26 deelnemers een groot succes te noemen. Als ware ninja's(kuikens) werden er , in teams van 9 personen, gestreden op het onderdeel fighting. De tegenstanders werden ingedeeld naar lengte. Dit zorgde ervoor dat bijna alle tegenstanders aan elkaar gewaagd waren. En hoewel sommige deelnemers nog geen jaar op les zitten wisten ze ons toch te verrassen met hun partij. Onze strenge doch rechtvaardige nationaal erkende scheidsrechter Ben zorgde ervoor dat alles volgens de regels verliep. En met wel twee fotografen aan de kant waren we verzekerd van voldoende documentatie materiaal voor de thuisblijvers. Zo werd rond de klok van half een duidelijk dat de Verschrikkelijke Paaseieren, hoe toepasselijk, eerste zijn geworden op dit paastoernooi, tweede de Ninja Paaskuikens en als derde de Zware Pizzapunten.

IMG 7313 BorderMaker

Ook dit jaar was er weer een extra prijs voor de mooiste worp. Lang stond Thijs Niemeijer op nummer één, maar ineens verraste Eric Cheung de jury en het publiek met een prachtige schouderworp. Hij verdiende hiermee terecht de extra paasprijs.

Met allemaal een beker en alleen maar blije gezichten kunnen we dit laagdrempelige toernooi wederom een mooi succes noemen.

Voor meer informatie bezoek onze website:www.budoyujo.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunt u bellen met onze contact persoon Marinus Hamelink: 06-15151619

Foto's: Ingezonden