IMG 8425 BorderMaker

Met het spelen van de laatste onderlinge wedstrijd op donderdag 13-04 en de laatste klokkolf op 06-04 is er een einde gekomen aan het seizoen voor wat betreft de wedstrijden die op thuisbasis de Maurits zijn gespeeld.

Tevens zal dit vermoedelijk de laatste keer zijn geweest dat onze gewaardeerde collegae van WWB hieraan hebben meegedaan gezien de ontwikkelingen op hun nieuwe locatie in Wieringerwaard. Misschien is het een tikje voorbarig, maar ik denk wel op zijn plaats, om hen nu alvast te bedanken voor het enthousiasme waarmee zij aan deze wedstrijden hebben meegedaan. Onze waardering daarvoor is groot. Het betekent wel dat ons totale deelnemersveld een aderlating ondergaat als deze ploeg ons gaat verlaten. We moeten dan 8 kolvers missen en dat tikt aan. We hopen dan ook nieuwe leden te kunnen begroeten. Maar zover is het nog niet, dus we hopen gedurende de aankomende maanden, tot vermoedelijk september, nog van hun aanwezigheid te kunnen genieten.

Onnodig te zeggen dat onze soos i.p. geen zomerreces kent, behalve als de beheerder(s) met vakantie gaan. Sandra en Mart, die voor Marga in de plaats zijn gekomen, heten we hierbij van harte welkom en we hopen op een plezierige samenwerking voor een lange periode. Tevens wensen we Marga alle goeds voor de toekomst.

Na deze wedstrijden is het tijd om de balans op te maken, de uitslagen bij elkaar te tellen en te bepalen wie uiteindelijk de winnaars zijn van deze maandelijks terugkerende activiteiten. Dat krijgt u uiteraard mede gedeeld van kolfreporter. De 30 slagen cyclus is voor OverdeHelft / SOS nog niet afgerond.

Na de “kelder” in St Maartensbrug, waar met wisselend succes is gespeeld, wacht ons nog op 10 mei Midwoud en op een nader te bepalen tijdstip Andijk. Dan kunnen de kaarten worden geschud en is er te bepalen in welke klasse de diverse spelers het volgende seizoen in gaan. Dat dat volgende seizoen weer bol gaat staan van zeer verschillende wedstrijdvormen is overduidelijk en hier al vaker gezegd, maar kolfreporter vindt het wel waard het weer te vermelden, al is het alleen maar om voor de zoveelste keer het aantrekkelijke van de kolfsport te onderstrepen. “Once you have booked, you ever are hooked” zoals de kenners zeggen. En met dit statement neemt kolfreporter voorlopig afscheid om zich (uitzonderingen daargelaten) weer te melden bij aanvang van het seizoen 2017/2018.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kolfnieuws 81 wk 16 2017