DSC 1991 BorderMaker

Budo Yujo heeft opnieuw uitgepakt bij de tweede wedstrijdronde van de interne competitie van Shi Sen Do.

Ditmaal stond het onderdeel karate op het programma. We hadden 16 deelnemers, die allemaal een prachtige medaille in de wacht sleepten. 5 x goud, 3 x zilver en 1 x brons!!!

DSC 2062 BorderMaker

Op maandag 27 maart mochten Merel, Sammy-Jo, Eric, Marijn, Casper, Keano, Meddox, Joris, Koen, Mathijs, Thijs, Anna, Annika en Iris de spits afbijten voor Budo Yujo. Wat waren ze allemaal in topvorm. Op het onderdeel Kihon, waarbij je technieken laat zien voor de jury werd heel goed gescoord. Op het onderdeel stoten en trappen tegen stootkussens ging het pas echt goed los. De leerlingen werden steeds fanatieker en wisten de kussens hard en doeltreffend te raken. Vervolgens werd er afgesloten met het kata Heian Shodan. Ook hier werd weer een prachtig staaltje karate laten zien met hele mooie standen.

DSC 2164 BorderMaker

Woensdag 29 maart waren Ciska en Frank aan de beurt. Voor hen stond alleen het onderdeel Kumite op het programma. Een ouderwets partijtje sparren tegen elkaar. Voor de liefhebbers lagen er beschermmiddelen klaar maar, zoals Frank al opmerkte: “geen body protector dragen is ook een manier om je tegenstander te intimideren.” Er waren drie wedstrijdrondes van elk één minuut, wat kort klinkt maar altijd langer lijkt, en aan het einde van de avond konden Frank en Ciska met elk een eerste plaats huiswaarts gaan.

DSC 2423 BorderMaker

Voor meer informatie; kijk op onze website www.budoyujo.nl. Of bel met onze contactpersoon: Marinus Hamelink, 06-15151619

Foto's: Ingezonden

DSC 1973 BorderMaker