gezocht

Zaterdag 21 oktober 2017 organiseert SV Sparta de jaarlijkse Doedag in de Niedorphal.

Tijdens deze middag worden alle kinderen van Niedorp van harte uitgenodigd om een middag kennis te maken met SV Sparta. Tot nu toe was dit een middag voor de kinderen.

Dit jaar willen we er echter een middag voor de kinderen (6 t/m 12 jaar) én voor de ouders van maken in de vorm van een ‘Kindergezondheidsmarkt’. De kinderen kunnen ouderwets gebruik maken van alle aanwezig spelletjes in de hal én de ouders kunnen informatie over van alles wat met kind en gezondheid te maken heeft, halen op de ‘markt’.

Om deze ‘markt’ inhoud te geven hebben we uw/jouw input nodig. We denken hierbij aan bv.:

- Een kinderfysiotherapeut

- Een diëtiste

- Leefstijlcoach voor kinderen

- Kind & stress

- Verkoop van sportkleding/schoenen

- Sport BSO

Wellicht kent of weet u/jij bedrijven, die hier een steentje aan bij willen dragen. Deze middag is geheel op ‘uw eigen kosten’; u krijgt de kans om uzelf of uw bedrijf te profileren. Of u vindt het gewoon leuk om ouders te informeren over bepaalde zaken. We vragen een bijdrage van € 5,00 om mee te betalen in de onkosten van de huur.

Wanneer een klein aantal ondernemers/zorgprofessionals zich aanmeldt zal de ‘markt’ in het Sportcafé gehouden worden. Wanneer er meer deelnemende bedrijven zijn, kunnen we gebruik maken van 1/3 van de hal met evt. de mogelijkheid tot het huren van een kraam.

Wilt/kunt u als ondernemer niet mee doen aan deze markt, maar ondersteunt u wel de noodzaak van bewegen voor kinderen? U kunt dan d.m.v. een geldelijke bijdrage sponsoren of bv. door een gadget voor de kids te sponsoren.

Bent u net zo enthousiast als wij, dan kunt u zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.