IMG 3566 2 BorderMaker

Bij TC Winkel start op vrijdagmiddag 31 maart het zomerseizoen op de gravelbanen met een clinic voor de jeugd en de senioren.

Niet leden zijn welkom om te komen kennismaken met de tennissport en de club.

Om 16.00 uur wordt onder leiding van Nienke Berkhout gestart met een clinic voor de jeugd. Alle jeugdleden van TC Winkel kunnen hieraan meedoen en mogen vriendjes of vriendinnetjes meenemen om ze ook enthousiast te maken voor tennis. De club zorgt voor een racket, zelf moet je goede sportschoenen zonder profielzolen aantrekken. Natuurlijk staat er ook voor alle kinderen iets lekkers klaar.

Om 17.00 uur start de clinic voor de senioren. Ook hierbij zijn niet-leden welkom om zo kennis te maken met tennis. Graag vooraf aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Nienke Berkhout verzorgt bij TC Winkel de tennislessen voor senioren en de jeugd. Doordat Nienke ook les geeft bij TV Barsingerhorn is uitwisseling mogelijk. Voor de jeugd wordt tennis bij TC Winkel extra aantrekkelijk, er is een kortingsregeling op de contributie voor kinderen die het hele jaar les nemen.

Wie meer wil weten of zich wil aanmelden voor de lessen kan contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk even op haar website www.tennistrainingnienke.nl Ook als je nog geen tennis lid bent kun je je bij Nienke opgeven voor de lessen.

Kom voor meer informatie over een lidmaatschap of de lesmogelijkheden op 31 maart ‘s middags langs op het tennispark naast de Niedorphal aan de Hartweg in Winkel. Je kunt daar ook iedere maandagavond tijdens de racketavond terecht voor informatie, of stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto: Ingezonden