IMG 2910aa BorderMaker

Ook in 2017 organiseert Trim en Atletiekvereniging ’t Veld weer een aantal trimlopen.

Normaal gesproken was de eerste trimloop altijd de Pinksterloop in ’t Veld. Vanaf dit jaar wordt er helaas geen Pinksterloop meer georganiseerd.

De inzet van de vele vrijwilligers, verkeersregelaars, EHBO mensen is niet meer in verhouding tot het aantal deelnemers dat aan de trimloop mee doet. Het bestuur doet dit met pijn in het hart, maar mede door de voorschriften in de vergunning zijn er steeds meer vrijwilligers nodig. Drie trimlopen per jaar wordt daardoor te veel voor een relatief kleine vereniging als TAV’80. TAV’80 zal zich daarom concentreren op de Kermiscross en de Snertloop. We hopen op het begrip van alle deelnemers die altijd de Pinksterloop hebben gedaan.

Wel zal TAV’80 weer samen met Sportstichting Schagen de scholierenloop mogelijk maken.

Ook de Koningsspelen voor de jeugd in ’t Veld staan weer op het programma.

Op zaterdag 9 september 2017 vindt traditiegetrouw de jaarlijkse Kermis Cross van TAV´80 in Zijdewind plaats. De ondergronden waarover gelopen wordt variëren van asfalt, zand, pontons over het water tot gras.

De Snertloop staat op 10 december 2017 weer op het menu! Een prachtige loop door het buitengebied van het kleine dorp ‘t Veld waar in een afwisselend winterlandschap, een uitdagende route is uitgestippeld.

Meer informatie is te vinden op www.tav80.nl