IMG 2086-BorderMaker

Kaper en Van de Vusse Overall Winnaars

Zondag werd de 4e en tevens laatste Teamwork Dental Wintercup gespeeld op Golfbaan Regthuys. Een 18 holes stableford wedstrijd.

De dagprijzen in de categorie t/m handicap 20,8 gingen naar Jan Kunst met 38 punten, gevolgd door Jan Groot met 35 en Rick van Diepen met 34 punten. De learies (met 2 slagen op de green) gingen naar Elly Ligthart en Afra van Duivenvoorde. De nearies naar Marco Visser en Gregory Bolten.

DSCN9892 BorderMaker

In de categorie handicap 20,9 t.m 36 was het Hugo Kaper die er met de eerste prijs vandoor ging met 35 punten. Gevolgd door Aad Zijp en Marcia Bosch, beiden met 34 punten. Hier gingen de learies naar Marcia Bosch en Aad Zijp. Angela Worm sloeg de neary. De 4e Wintercup wedstrijd welke moest bepalen wie de overall winnaars zouden worden.

DSCN9897 BorderMaker

In de categorie t/m 20,8 eindigden 4 spelers met 99 punten ( de 3 beste scores uit 4 wedstrijden). Het wedstrijdreglement moest toegepast worden, waarna bleek dat Anton van de Vusse de overall winnaar werd. Tweede werd Detlef Redeker, derde Tejo Papendorp. Gregory Bolten werd vierde en ging met lege handen naar huis. Hugo Kaper werd eerste in de categorie 20,9 t/m 36 met 107 punten ( de 3 beste scores uit 4 wedstrijden). Hugo is pas 13 jaar en één van de jongste jeugdleden van Golfvereniging Regthuys. Marcia Bosch werd tweede met slechts één puntje minder 106 punten. Derde werd Cor van der Zon met 96 punten.

De dagprijzen werden gesponsord door Teamwork Dental uit Oostwoud.

Op de foto’s de overall winnaars: Anton van de Vusse (foto 2) Hugo Kaper (foto 3).

Foto's 2 en 3 zijn gemaakt door Anneke Wiering