16804369 1351986411543339 3296076713129343444 o Custom

Ze waren altijd langs het veld te vinden tijdens het seizoen van de Zestallencompetitie.

De heren Buys en Schotsman waren jarenlang van grote waarde voor het Bedrijfsvoetbal in Winkel. De finales vonden en vinden altijd plaats tijdens de Winkeler kermis, die in het tweede weekend van augustus wordt gehouden.

De heren hebben in hun lange tijd van dienst het voetballen op meerdere plekken in het dorp meegemaakt. Nu al weer heel veel jaren worden de wedstrijden in de maanden mei, juni en een deel van juli gehouden in Park De Meet tussen Winkel en Nieuwe Niedorp.

Deze week was het moment aangebroken om het stokje over te geven aan de jongere generatie. De heer Buys (meer dan 50 jaar) en de heer Schotsman (meer dan 40 jaar) waren zeer betrokken bij de Zestallencompetitie en tevens lid van de Evenementencommissie Winkel. Ze kregen op de afscheidsavond uit handen van de onlangs afgetreden voorzitter Ron Bruin een leuk aandenken. Natuurlijk waren er mooie woorden voor de heren, die zich jarenlang belangeloos hebben ingezet.

Kaj Tensen, Sander Otjes, Robbie Schouten en Jack Limmen zullen het stokje overnemen van de heren en zullen vanaf dit seizoen de zestallencompetitie in goede banen gaan leiden. Natuurlijk kunnen ze altijd nog vragen stellen aan de afgetreden doorgewinterde vrijwilligers.

Voordat de avond werd afgesloten werden de mappen met informatie van de afgelopen jaren overgedragen aan het nieuwe viertal.

Foto: Ingezonden