IMG 8425 BorderMaker

Op 13 Februari hebben we de finale gespeeld van de 6 tallen competitie in de baan van celavie te Oudkarspel.

Gré Burger en Anneke de Hoog konden helaas niet meedoen wegens familie-omstandigheden en de griep.Ze hebben wel de voorrondes gespeeld en met de andere dames gezorgd dat we nu in de finale stonden.dat waren: Henny Tieman,Tiny Stammes,Annie Goet, Rita Sijtsma, Dora Broertjes en Anneke Leuring. Ondergetekende heeft geroepen dat we voor goud gaan en het is GOUD geworden.Geweldig!

De rest van de dames en een paar dames van de Opklap kwamen ons steunen. Aan de overkant van de baan zaten onze tegen standers strak voor zich uit te kijken, stijf van de zenuwen. Bij ons werd het alleen maar gezellig. In het begin stonden we al gauw een paar punten achter,dus hebben we de druk er effe op gezet. De laatste 3 dames moesten geen punten laten liggen,maar Anneke heeft haar hoofd koel gehouden.

Wij waren nog aan het tellen van de matchpunten toen iedereen ons al kwam feliciteren, we konden het bijna niet geloven. wij hadden 29p De viereenen 27p en Paal 10 16p. We kregen een bokaal en een geldprijs, een hortentia en bonbons van bijna een pond, we hadden net de snoeppot van Henny geplunderd.