IMG 5296 BorderMaker

Update: Het is nu nog wel mogelijk je aan te melden voor de reservelijst!!!

Het lijkt nog mijlenver weg, maar voor je het weet is het woensdagavond 5 juli.

Om exact 19.30 uur zal dan het startschot gegeven worden voor de 31e editie van de Nierupper triathlon. De triathlonsport is populairder dan ooit, er zijn aardig wat wedstrijden in de regio waar veel regionale atleten aan meedoen. Elk jaar weer kent Nieuwe Niedorp een bijzonder sterk deelnemersveld met vele landelijke toppers. Deze toppers roemen de wedstrijd vanwege het uitdagende parcours, maar vooral vanwege het enthousiaste publiek en de gezelligheid. Ook vele regionale en lokale helden staan elk jaar aan de start.

Uit eigen gelederen is daar natuurlijk Talisa van der Fluit die al tweemaal wist te winnen op het Kerkeplein, maar ook bij de lokale heren komt een al sterker veld. Wat te denken van bijvoorbeeld Joris de Boer, Niels van der Hoek en Tristan Olij? Zij zullen aankomende vrijdagavond 3 februari dan ook zeker klaarzitten achter de computer om in te schrijven voor de triathlon van Nieuwe Niedorp.

Om 20.00 uur precies zal de inschrijving worden geopend. Inschrijven kan alleen via de eigen site van de triathlon: www.triathlonniedorp.nl

Er dient na inschrijving direct betaald te worden via Ideal, houd dus de Random Reader bij de hand.

De ervaring van voorgaande jaren leert dat de inschrijving bijzonder snel gevuld is. Zorg dus dat je op tijd bent. Ook als de startlijsten vol zijn heeft het nog zin om in te schrijven. De laatkomers worden op de wachtlijst geplaatst.

Met sportieve groet,

Triathloncomité Nieuwe Niedorp