jsp

Sportaanbieders in de gemeenten Hollands Kroon en Schagen kunnen zich aanmelden voor de deelname aan het JeugdSportProject van Sportservice Schagen.

Lijkt uw vereniging het leuk om kinderen en jongeren van 4 t/m 19 jaar te laten kennismaken met uw tak van sport en de vereniging? Doe dan mee door uw vereniging uiterlijk 16 oktober in te schrijven.

Het JeugdSportProject (JSP) biedt kinderen en jongeren van 4 t/m 19 jaar de mogelijkheid om verschillende sporten te proberen zonder dat ze direct lid moeten worden van een vereniging. Jaarlijks vinden er meerdere periodes plaats. Vijf weken voor de kerstvakantie start een nieuwe periode van het JeugdSportProject.

Sportaanbieders (ook commerciƫle) die vier keer hun (reguliere) lessen voor het JSP willen openstellen om jeugd in de leeftijd van 4 t/m 19 jaar te laten kennismaken, hebben de gelegenheid om zich aan te melden. Deelname aan het JSP kost de vereniging geen extra tijd of moeite maar levert absoluut een hoop plezier op en misschien zelfs wel nieuwe leden!

Aanmelden voor de aankomende JSP periode kan nog tot en met zondag 16 oktober 2016. Het inschrijfformulier is op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op de website www.sportserviceschagen.nl staat meer informatie over het JSP.

Voor meer informatie, vragen of een inschrijfformulier kunt u terecht bij Ciska van der Voort van Sportservice Schagen tel: 0224-214774 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.