20160925 165246 Custom

Golfvereniging Regthuys in Winkel organiseerde afgelopen weekeinde de Clubkampioenschappen Strokeplay.

Een kampioenschap over twee dagen, met een cut na de eerste dag. Zouden de kampioenen van de laatste twee jaren, Nick Huijmans en Lisette Mels in staat zijn hun titel te prolongeren? Na de eerste dag stonden zij inderdaad bovenaan met resp. 71 slagen (de par van de baan) en 75 slagen. Na de cut die bij de heren op 95 lag, gingen er 30 heren door. Bij de dames lag de cut op 102, zodat er 12 dames doorgingen.

Ook de tweede finale dag wisten zij hun voorsprong te behouden (Nick 71 en Lisette 85 slagen), zodat zij voor de 3e keer op rij de wisselbeker in ontvangst mochten nemen. Nick met een totaal van 142, Lisette met een totaal van 160. De rest van het spelersveld volgde op afstand. Bij de heren werd Christian Rens tweede met in totaal 156 slagen, gevolgd door Richard van den Berg met 158 slagen.

Er werden in het toernooi twee eagles geslagen t.w. door Rick van Diepen en Marco Visser. Bij de dames werd Christine Woortman tweede met een totaal van 173 slagen. Helen Taylor derde met 176 slagen. Het toernooi werd afgesloten met muziek van onze DJ Peter van Vulpen, die door de goede weersomstandigheden zijn draaitafel op het terras kon zetten. Uiteindelijk gingen de voetjes van de vloer.

Foto: Anneke Wiering