IMG 1317aa BorderMaker

Tennisvereniging Winkel heeft een goede stap gezet om naast het “Spreeuwen jeugdtoernooi” en het “Spreeuwentoernooi” een nieuw toernooi te organiseren.

Deze week wordt op het mooie complex in Winkel het eerste toernooi voor veertig plussers gehouden. De naam van het toernoo is dan ook “’t Spreeuwentoernooi dubbels 40+ ”. Er wordt gespeeld in de dubbel categorieën; Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel in verschillende sterktes volgens het actueel rating systeem.

IMG 1328aa BorderMaker

Vanuit de gehele regio spelen de dames en heren in de avonduren op de Winkeler banen. Omdat de gezelligheid naast de sportiviteit bij dit toernooi ook een grote rol speelt, is het tussen de wedstrijden en na afloop ook nog erg gezellig op het sfeervolle terras.

IMG 1349aa BorderMaker

Publiek komt spontaan even langs en een aantal mensen heeft al aangegeven, om volgend jaar ook als deelnemer aanwezig te zullen zijn. Dit is al een mooie basis voor het vervolg van het nu al succesvolle toernooi.

Iedereen is tot en met zondag 4 september a.s. welkom op het tenniscomplex aan de Hartweg in Winkel, waar op de laatste dag de finalewedstrijden zullen plaatsvinden.