Voetbaluitsl

Boottochtje Texel is nu wel leuk...
Winkel ging op bezoek naar Texel, om eindelijk eens te winnen van ZDH uit Den Burg, want dat is al een paar seizoenen geleden. Winkel klapte er van begin af aan op en dat leverde al gauw gevaar voor het ZDH doel. Jeroen Smit was duidelijk in beeld en had twee opgelegde kansen, maar smoorde op de ZDH-goallie, daarna waren het Robbie Schouten, Jack Limmen, Tim Klare en Jim Berndt, die allemaal een goal op hun naam konden zetten,maar het geluk was ver te zoeken. Toch bleef Winkel  gaan en in de 25e minuut was het dan wel raak en was het toch weer Jeroen Smit die knap de lange goallie van ZDH omspeelde en de verlossende 0-1 op het bord bracht.

Tien minuten later konden bij Winkel weer de handjes omhoog en was het Jim Bernd die heel knap uit een corner de 0-2 inkopte,en zo leek Winkel goed op weg en volgde niet veel later de rust voor beide elftallen.

In de 2e helft met een stevige wind tegen, moest Winkel op zoek gaan naar meer treffers, om toch in een veiliger haven te komen. Het leek wel of Winkel de weg volledig kwijt was en kwam ZDH al vlug in de aansluiting met een makkelijk gegeven vrije trap, 1-2 . ZDH drukte en dreef Winkel al meer naar achteren om druk te zetten in buitenspelpositie uiteindelijk werd er 2-2 op het bord gezet. Naarmate het verloop van de wedstrijd leek het op een gelijkspel uit te lopen, dat kon ook zomaar 4-4 zijn, maar er was vandaag maar 1 spits die heel ZDH liet huilen en dat was Jeroen Smit, hij bracht vlak voor tijd nadat hij vijf man passeerde en vanaf eigen helft op weg ging naar de 16 mtr BOEM 2-3. Het geluk was dan toch aan Winkeler zijde want niet veel later, blies de leidsman voor het eindsignaal en ging Winkel eindelijk met 3 punten naar huis.  Het boottochtje naar Den Helder werd een vrolijke vaart. Zondag a.s.  de lastige uitwedstrijd naar WMC (Sportpak De Vork )Heerhugowaard Noord.

Verslag: Ruilof L.