Voetbaluitsl

Winkel geeft het weg....
Winkel kreeg Hugo Boys uit Heerhugowaard op bezoek, er stond veel wind zondag en dat kon nog wel eens bepalend zijn voor de uitslag. De eerste helft ging over en weer en het bleef daardoor 0-0 met de rust. De 2e helft leek het een kopie te worden van de 1e helft, tot dat trainer Gosse Bosma van Winkel, Youri Wegman in bracht voor het laatste half uurtje,en wel geteld na een minuut was daar de 1e goal van deze middag. Winkel scoorde en de goal kwam op naam van YOURI WEGMAN. Daarna leek het boeiender te worden, Hugo Boys kwam weer snel op gelijke hoogte 1-1. Vervolgens konden beiden elftallen de voorsprong nemen, de kansen werden slordig om zeep geholpen en lieten de ploegen de tegenstander makkelijk terug komen. Eerst was het Roy Berndt die zich te gemakkelijk weg liet zetten, waardoor Hugo boys snoeihard in de korte hoek binnen kon schieten 1-2. Winkel probeerde weer op jacht te gaan naar de gelijkmaker, maar die doelstelling werd niet gehaald en Winkel gaf zelfs nog een penalty weg aan de bezoekers,1-3. Zo was het Winkel die de 1e nederlaag incasseerde van het seizoen en mag het a.s zondag goed maken, als ze op bezoek gaan bij Hollandia t uit Tuitjenhorn,waar een bekende trainer (Dennis Kanne, die Winkel in de 4e klasse bracht),aan de zijlijn staat, we wachten maar weer af hoe dat verloopt, om 14.00 uur begint de strijd.

Verslag: Ruilof L.