Voetbaluitsl

Voetbalvereniging Winkel wint weer van VZV.

Het eerste thuisduel  van Winkel Heren 1 in het seizoen 2013 heeft een overwinning opgeleverd. In eigen huis werd VZV verslagen. Winkel kwam wel op een 0-1 achterstand maar dat werd al voor rust omgezet in een 2-1 voorsprong (1-1 Jeroen Smit, 2-1 Robbie Schouten, penalty). In de 2e helft was het Winkel dat VZV niet de genadeklap kon geven, vele doelpogingen werden gemist op 3-1  en 4-1. Uiteindelijk was het Jim Berndt die dan toch 3-1 op het bordt bracht, Winkel liet VZV onnodig nog terugkomen,naar 3-2, waar het eigenlijk daarvoor uit had moeten lopen naar 5-1 ,Winkel pakte uiteindelijk 3 punten en gaat met een goed gevoel en met een 5e plaats het corsoweekend in. Op 29 september ontvangt de ploeg in eigen huis koploper Hugo Boys, met mogelijk de terugkeer van Youri Wegman in Winkel Heren 1.