IMG 2384 640x480-BorderMaker

De mannen van Winkel B1 mochten vrijdagavond aantreden tegen AZ 015.

Eerder dit seizoen wist het team al het kampioenschap te behalen en was deze wedstrijd de kers op de taart. Er stond een flinke groep supporters langs de lijn om de blauw-witten uit Winkel aan te moedigen. Na enkele minuten spelen wist Winkel meteen al een 1 - 0 voorsprong te nemen. Dit duurde niet lang, want de mannen van AZ 015 kwamen langzaam op stoom en na korte tijd al op 1 - 1. De heren van Winkel deden enorm hun best, maar kwamen iets te kort tegen het team van AZ 015, dat door heel veel trainen, conditioneel sterker is. Bij de rust was de achterstand slechts opgelopen tot 1 - 4. Na de rust had Winkel nog een paar mooie kansen, maar die werden niet benut. De trein van AZ 015 denderde voort en kwam uiteindelijk tot stilstand bij 1 - 11. Het publiek en beide teams hadden genoten van een bijzondere avond voetbal.