IMG 6830bb BorderMaker

Vrijdagavond werd de jaarvergadering van de zaalvoetbalvereniging Nieuwe Niedorp gehouden in Dorpshuis Prins Maurits. De vereniging die naast het zaalvoetballen bij veel meer activiteiten betrokken is zoals het Gatentrapkampioenschap tijdens de jaarlijkse Kieledag en niet te vergeten de Paaspolderloop, kon op deze avond een paar zeer vertrouwde bakens van de vereniging in het zonnetje zetten.

Marije Boon en AndrĂ© Kamp zetten zich al 25 jaar of meer zeer goed in voor de vereniging op bestuurlijk gebied, Rino Bakker is al 25 jaar coach. Het blijft trouwens niet bij die 25 jaar, want daarvoor hebben ze zich ook allen al vele jaren verdienstelijk gemaakt als spelers van de vereniging. AndrĂ© is dat trouwens nog steeds en valt ook regelmatig in bij menig team. 

Over alle personen had voorzitter Emiel Haijette mooie verhalen te vertellen, die hij tot in detail op papier had gezet en dit zorgde soms voor hilarische momenten.

Met een bos bloemen en een prachtig aandenken werden deze drie personen bedankt door de voorzitter voor hun jarenlange inzet voor de vereniging en benoemd tot lid van verdienste, dit resulteerde drie maal in een zeer warm applaus van het ruim aanwezige publiek.