IMG 8917 640x480aaaa-BorderMaker

Door een oplettende lezer van het onvolprezen Niedorper Weekblad werd uw stukjesschrijver vorige week op de vingers getikt.

De triathlon is natuurlijk niet op woensdag drie juli, maar dat moet natuurlijk twee juli zijn. Een kleinigheidje blijf je houden… Kwalijker was het dat ook de datum van de eerste zwemtraining verkeerd is doorgegeven. Hierbij een mea culpa en de correctie: donderdag vijf juni om 19.00 uur begint de zwemtraining in openluchtbad De Rijd. Zorg dat je erbij bent! Deze trainingen worden dit jaar ook weer gehouden onder leiding van Robin Stammes. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, maar tot nu toe heeft het triathloncomité louter positieve berichten over deze trainingen gehoord. Deze trainingen zijn gratis te bezoeken voor deelnemers.

Langzamerhand raakt Nieuwe Niedorp in de ban van de triathlon, er wordt al weer getraind dat het een lieve lust is. Rino Kliffen werd zondagmorgen rond een uur of acht al op de racefiets gesignaleerd, terwijl eerder die week Chris Schipper al “hup roepend” hardlopend in de Leijerpolder werd aangetroffen. Op de startlijst staan weer heel wat illustere namen, zo is ook Fred Nes weer terug van weggeweest. Mochten er onder de deelnemers toch nog mensen zijn die niet kunnen deelnemen, gelieve dit dan door te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Op deze manier kan iemand op de wachtlijst blij gemaakt worden met een startplek. Het overdragen van een startnummer zonder tussenkomst van de organisatie is niet toegestaan vanwege verzekeringstechnische reden.

Volgende week meer nieuws!

Met sportieve groet,

Triathloncomité Nieuwe Niedorp