IMG 7606aa BorderMaker

Doen jullie dit jaar ook mee met een team collega’s of vrienden aan de Paaspolder Bedrijvenloop?

Het geeft een extra boost om samen met je collega’s of vriendengroep je voor te bereiden op dit evenement en dan uiteindelijk op 2de Paasdag samen weer te ‘klinkers, graspollen; paaspolderhollen’.

Wil je met jouw team meedingen naar de winnaarstrofee, dan dienen er minimaal 3 deelnemers van het team dezelfde afstand te lopen. De tijd van de drie beste deelnemers per team wordt geregistreerd voor de uiteindelijke totaaltijd van het team. De beste teams van deze recreatieve Bedrijvenloop (5 en 10 kilometer) ontvangen een leuke prijs, een trofee en natuurlijk de eeuwige roem. Deelnemers van de Bedrijvenloop worden ook geklasseerd in het individuele klassement.

Deelname aan de Bedrijvenloop kost 50 euro per team, hiervoor krijg je als bedrijf 5 startnummers op de 5 of 10 kilometer.

Als extra wordt er een unieke teamfoto geschoten door de organisatie, welke na afloop digitaal wordt gedeeld. Ook ligt er bij de inschrijving een goodie bag klaar met wat te drinken en een gezonde snack.

Graag de naam en woonplaats van de lopers uiterlijk 1 april doorgeven aan Dave de Groot.

Dit kan via app (06-14315296) of mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).