Organisatie11218aaa

Onthulling nieuwe naam tijdens feestavond

De lichten staan deze week tot laat aan op de tennisbanen in Winkel. Want deze week hebben de leden van de fusieclubs van Nieuwe Niedorp en Winkel viel spaß tijdens de clubkampioenschappen.

De goede traditie blijft deze week in stand: er is geloot voor de duo-onderdelen. Dit wordt gedaan zodat er leukere wedstrijden worden getennist, omdat het niveau gelijkwaardiger is. En het is de beste manier om de nieuwe clubgenoten te leren kennen.

Weersverwachting voor zaterdag is veel sneeuw, dus iedereen haalt zijn bontmuts van zolder en de ski’s uit het vet, want ‘es geth los’ a.s. zaterdagavond in de skihut naast de tennisbaan. Kom je zaterdag in het thema van het toernooi verkleed, dan maak je kans op ein schöne prijs.

Iedereen, dus ook niet-leden die kennis willen maken met de gezelligheid van de club zijn van harte welkom om deze eerste clubkampioenschappen in stijl af te sluiten. De schnapps en skiwasser staan voor jullie klaar!

Onthulling nieuwe naam fusieclubs

Tijdens de feestavond zal ook de nieuwe naam van de club bekend worden gemaakt, dus ben je nieuwsgierig of houd je gewoon van een feest, kom dan gezellig langs!

Oh ja, heb je toevallig een rendier in de tuin lopen? Leuk als je die ook meeneemt a.s. zaterdag ;-)

Auf Wiedersehen,

De toernooicommissie

Martin, Anneloes, Rick, Dirk & Danique

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN A3