IMG 4087 640x480-BorderMaker

Het was zondag j.l. voor de heren van v.v. Winkel er op of er onder.

Het was de laatste kans om de periodetitel te pakken. In Heerhugowaard-Noord bij Hugo Boys konden de mannen voor de eerste keer in het bestaan van de club, periodekampioen worden in de 4e klasse en daar mee geschiedenis schrijven. De grote groep fans die vanaf Winkel was mee gekomen hoopte natuurlijk op een succes. In de eerste minuut was het al raak, JIm Berndt scoorde 0 - 1 voor Winkel, vervolgens maakte Rick Fijnheer er 1 - 2 van, vlak er voor had Hugo Boys een tegendoelpunt gemaakt, met een ruststand van 1 - 3, dit doelpunt werd  wederom gemaakt door Jim Berndt konden de heren even bij komen van de enerverende eerste helft. In de tweede helft werd het nog spannend, want Hugo Boys dreigde de wedstrijd over te nemen, maar door doelpunten van Jeroen Smit 1 - 4 en Robbie Schouten  1 - 5 kon het een Winkeler feestje worden. De ploeg staat nu ook op plaats 1 in de vierde klasse. Dit is al een mooie opsteker in het jubileumjaar van de vereniging, wellicht valt er aan het einde van het seizoen nog veel meer te vieren. Wij wachten het rustig af.