972131 10200261934406148 620146151 n 640x480aaaa - kopie

Ponyclub Winkel verzorgt elke zaterdag twee lessen onder de enthousiaste leiding van Norma Stuivenvolt, in de rijbak naast de nieuwe brede school ‘De oude boomgaard’, voorheen het gemeentehuis.

Ponyclub Winkel houdt ook dit jaar weer diverse wedstrijden. Iedereen met een pony of paard is van harte welkom om hieraan mee te doen. Leden krijgen korting op de verschillende activiteiten.

Voor leden van ponyclub Winkel is gebruik van de bak gratis. Ben je geen lid van de ponyclub en wil je wel in de bak rijden, word dan BAKLID. Voor het kleine bedrag van 27,50 euro mag je buiten de lestijden in de bak rijden. Mede van het baklidmaatschap wordt de bak onderhouden.

Voor alle evenementen kun je je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk ook eens op de website www.ponyclubwinkel.nl.

Dit jaar staan de volgende evenementen op het programma:

Op 13 april 2014 is er weer een dressuurwedstrijd.

Schrijf je in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld je naam, adres, telefoonnummer, leeftijd, naam van je pony en schofthoogte of maat. En natuurlijk in welke klasse je start.

Op 22 juni 2014 is de strijd om de Hollands Kroon Cup..

Er is een wisselbeker voor de beste pupil (tot en met 12 jaar), junior (13 tot en met 17 jaar) en senior (18 jaar en ouder). Alle deelnemers ontvangen een herinneringsrozet.

Schrijf op tijd in, vol is vol!

Programma 2014

Donderdag 13 februari

Jaarvergadering PC Winkel

Witte kerkje, Winkel

19.30

Zondag 13 april

Dressuurwedstrijd

5 euro (leden), 7,50 euro niet-leden.

April/mei

Schoonmaak en opknappen terrein ponyclub.

 

Zaterdag 14 juni

Rabofietstocht

Minimaal 10 leden

Zondag 29 juni

Hollands Kroon Cup (dressuur)

5 euro (leden), 7,50euro niet-leden.

De inschrijving sluit 2 weken voor de wedstrijd. Je kunt nog tot een week van te voren afmelden, daarna ben je je inschrijfgeld verschuldigd.

Voor de wedstrijden gebruiken we de proeven uit het proevenboekje van de KNHS. Per maand (en klasse) zijn er twee proeven, wij rijden dit jaar het tweede proefje van de maand.

De startlijst komt een week van tevoren op de website.

Ponyclub Winkel